ποιοί είμαστε

Η εταιρεία HotelPlan ιδρύθηκε το 2002 με τη συμμετοχή των τεσσάρων από τους κορυφαίους διανομείς επαγγελματικού εξοπλισμού της χώρας μας:

hotel plan group - Καρυώτης - Παλιούρης - Target Παπαδάκις - F&B Φωτιάδης

Έχοντας σαν βασικό στόχο την παρουσίαση της πληρέστερης και πιο ενημερωμένης «πρότασης» προϊόντων επαγγελματικού εξοπλισμού ξενοδοχείων, εστιατορίων, catering, bar, συνεδριακών και γενικά χώρων μαζικής εστίασης, δημιούργησαμε τη συλλογή που μέρος της θα δείτε στον κατάλογο 2013. Τα κριτήριά μας για την επιλογή των προϊόντων που συμμετέχουν στη συλλογή, αφορούν την αρτιότητά τους, την πρωτοπορία τους, την καταλληλότητά τους για χρήση στον ευαίσθητο από υγειονομική άποψη χώρο μας, την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής, αλλά ακόμα και τη φιλικότητά τους προς το περιβάλλον.

Σε αυτά τα οκτώ χρόνια κοινής προσπάθειας, πετύχαμε την απευθείας εισαγωγή προϊόντων από περισσότερους από 50 διαφορετικούς κατασκευαστές παγκοσμίως, όπως:

 pintinox  schonwald hepp metalcarreli
  sanelli ambrogio  vama  martellato  
 pentole agneli      

Νέες Συνεργασίες

 villeroy boch mepra  hostelvia
 

 Παράλληλα με τις εισαγωγές της HotelPlan, προχωρήσαμε και σε επιλεγμένες στρατηγικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και αντιπρόσωπους επαγγελματικού εξοπλισμού στη χώρα μας, εντάσσοντας είδη από τις συλλογές τους στο κατάλογό μας.

εισαγωγείς

Ένας εξίσου σημαντικός στόχος της εταιρείας μας, ήταν και παραμένει η δημιουργία των κατάλληλων υποδομών στις περιοχές
που δραστηριοποιούμαστε, σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, ικανής ποσότητας σε stock και σύγχρονου συστήματος εφοδιασμού και διανομής, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Διαθέτοντας αυτή τη στιγμή εκθεσιακούς και αποθηκευτικούς χώρους άνω των 8.500 m2 , περισσότερα από 12.000 είδη
σε stock, πιστοποιημένα συστήματα logistics
, ικανό αριθμό αυτοκινήτων και δρομολογίων, αλλά το κυριότερο, εξαιρετικές ομάδες εξυπηρέτησης στελεχωμένες από έμπειρους επαγγελματίες, γνώστες των ειδικών συνθηκών του χώρου, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα, αποτελεσματικά και έγκαιρα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας.